City Hall

City Hall. Post office

village Nimoreni

Nimoreni - one of the great Bessarabian villages

Gymnasium

Gymnasium Metropolitan Gurie Grosu village Nimoreni

The bust of Metropolitan Gurie Grosu

The bust of Metropolitan Gurie Grosu. The bust was carved by the sculptor of Arcadia Gamco from Suruceni.

Frontpage Slideshow | Copyright © 2006-2011 JoomlaWorks Ltd.
Back To Top

Fetele de la «NOROC» au început cu brio

Sâmbătă, 7 septembrie, pe stadionul din Nimoreni au fost jucate meciurile I-ei etape din cadrul Campionatului Moldovei la Fotbal feminin 2019/2020, care au adus primele bucurii suporterilor echipelor de fete localnice «Noroc».

La ora 12.00 tinerele arbitre a FMF Doina Mafteuța ajutată de tușierele Diana Popov și Ana Mardari, au invitat la centrul terenului de joc echipele de fete CS «Noroc», Nimoreni (U-15) și FC «Narta-ȘS Drăsliceni» (U-15), raionul Criuleni. Cu scorul de 2:0 au învins gazdele. Golurile au fost marcate de Adalina Cojocari (Nr.7) și Victoria Mămăligă (Nr.18).

La ora 13.30 pe acelaș teren au ieșit echipele CS «Noroc» (U-17) și FC «Narta-ȘS Drăsliceni» (U-17). Fetele de vârsta până la 17 ani au demonstrat un fotbal mai spectaculos cu multe faze de gol. În prima repriză echipa de la Drăsliceni a fost mai bună, câștigând cu 2:0. Golurile au fost marcate de atacantele Arina Bârca și Elena Jelea.

În repriza a doua fetele de la Nimoreni sau mobilizat, reușind să înscrie un gol frumos de Natalina Badiceanu 1:2. Fotbalistele de la Narta mai bat un gol – 3:1. După aceasta Daniela Cuturuba trimite balonul în plasă, după o lovotură de colț - 2:3. Cu câteva ninute până la sfârșitul meciului atacanta echipei «Noroc» Daniela Burlacu egalează scorul – 3:3.

Duminică, 8 septembrie, la Nimoreni sa mai disputat un meci. Au jucat echipele senioare «Noroc» și «Maximum», Cahul. Scor final 2:2. Duminica viitoare, 15 septembrie, echipa din Nimoreni va juca în deplasare la Anenii Noi cu campioana sezonului trecut «Agarista-ȘS Anenii Noi».

Valeriu TURTA, journalist

Search

Contact us

E-mail:
Subject:
Message: