City Hall

City Hall. Post office

village Nimoreni

Nimoreni - one of the great Bessarabian villages

Gymnasium

Gymnasium Metropolitan Gurie Grosu village Nimoreni

The bust of Metropolitan Gurie Grosu

The bust of Metropolitan Gurie Grosu. The bust was carved by the sculptor of Arcadia Gamco from Suruceni.

Frontpage Slideshow | Copyright © 2006-2011 JoomlaWorks Ltd.
Back To Top

Laureații din Nimoreni au fost decorați

Vineri, 21 decembrie, un grup de reprezentanți ai echipelor de fotbal din satul Nimoreni, au fost omajiați la Gala Sportului 2019, raionul Ialoveni.

Pentru întreaga activitate sportivă de care a dat dovadă la dezvoltarea și promovarea sportului în raionul Ialoveni, Eduard Munteanu (preotul Serafim), patronul și capitanul echipei de fotbal, veterani «Avântul», Nimoreni, a fost decorat cu o Diplomă de merit și o Cupă frumoasă de către Anatol Melenciuc, vice-președintele Asociației Raionale de Fotbal (ARF) Ialoveni. Pentru susținerea echipelor de fotbal din localitate, cu aceleași destinații a fost decorat Andrei Covali, primarul de Nimoreni.

Cu Diplome de Onoare și fulare-suvenire a ARF Ialoveni, au fost decorați Iurie Cojocari, omul de afaceri din Nimoreni, Mihai Moisei, patronul clubului feminin de fotbal «Noroc», Nimoreni și Ion Burea, omul de afaceri din localitate. Suvenire originale frumoase au primit Alina Sțetenco, manager al echipelor feminine de fotbal din Nimoreni, Dașa Meșină, cea mai bună jucătoare din fotbalul feminin, iar jucătoarea tânără de perspectivă a echipei feminine «Noroc», Nimoreni, Victoria Mamaligă a fost decorată cu o Diplomă de Merit și un cadou.

La Gala Sportului 2019, Ialoveni, Mircea Cojocaru, reprezentantul Federației Moldovenești de Fotbal, a înmânat unor primari din localitățile raionului Ialoveni, care au susținut echipele la competițiile din sezonul 2019, câte o minge originală de fotbal.

Valeriu TURTA, journalist

Search

Contact us

E-mail:
Subject:
Message: