Nimoreni

Nimoreni - unul din marile sate basarabene

Primăria satului Nimoreni

Primăria satului Nimoreni. Oficiul poştal

Gimnaziul

Gimnaziul MITROPOLIT GURIE GROSU satul Nimoreni

bustul

Bustul a Mitropolitului Gurie Grosu. Bustul a fost cioplit în piatră de sculptorul din Suruceni A.Gamco.

Frontpage Slideshow | Copyright © 2006-2011 JoomlaWorks Ltd.
Back To Top

Ion BUDEANU a atârnat mănușile în cui

Portarul echipei nimorenene de fotbal «Avîntul» Ion Budeanu, dăunâzi a atârnat mănușile în cui. La sfârșitul lunii iunie, curent, la Nimoreni a avut loc um meci de adio a portarului echipei de veterani «Avîntul» Ion Budeanu.

Colegii de echipă, primarul de Nimoreni Andrei Covali, primarul de Ialoveni Sergiu Armașu și alți oficiali l-au felicitat pe Ion Budeanu cu vîrsta frumoasă de 57 ani, din care ultimii 7 ani a apărat porțile echipei «Avîntul», Nimoreni, dorindu-i sănătate și toate cele bune. Capitanul echipei «Avîntul» părintele Serafim i-a înmânat un maiou cu imaginea dl. Budeanu și o cupă frumoasă. Secretarul Asociației Raionale de Fotbal Ialoveni Eugen Andronachi i-a cadonat o minge de fotbal cu autugrafele jucătorilor echipei «Avîntul», Nimoreni.

În acea zi a urmat un meci amical de fotbal între echipa «Avântul» și echipa fotbaliștilor veterani din raionul Ialoveni. Apoi cu toții la un stop de vin moldovenesc, pește gustos cu mămăliguță, legume gustoase au mai stat la masă, au cântat, au mai glumit, amintindu-și de evenimente interesante din viață.

Valeriu TURTA ziarist sportiv