Nimoreni

Nimoreni - unul din marile sate basarabene

Primăria satului Nimoreni

Primăria satului Nimoreni. Oficiul poştal

Gimnaziul

Gimnaziul MITROPOLIT GURIE GROSU satul Nimoreni

bustul

Bustul a Mitropolitului Gurie Grosu. Bustul a fost cioplit în piatră de sculptorul din Suruceni A.Gamco.

Frontpage Slideshow | Copyright © 2006-2011 JoomlaWorks Ltd.
Back To Top

«Avîntul», Nimoreni – deținătoare medaliilor de bronz

Echipa «Avîntul», Nimoreni, sâmbătă, 15 iulie, curent, a fost decorată cu Diploma de gradul III, medalii și cu o cupă frumoasă din partea conducerii Asociații de Fotbal pe plajă, pentru locul III în Campionatul național la fotbal pe plajă. Formația omului de afaceri Ion Burea, consilierul primăriei satului Nimoreni, raionul Ialoveni, și-a asigurat locul III pe podiumul de premiere după ce în penultima etapă din Campionatul anului curent a bătut echipa «Real Succes» cu scorul de 8:0.

De remarcat faptul că jucătorul Nicolae Șchiopu a marcat în poarta adversarilor 3 goluri frumoase. Anul acesta băeții din echipa noastră au jucat foarte frumos, reușind să se plaseze pentru prima dată pe locul III în Campionatul național Fotbal pe plajă 2017. Desigur noi am fost permanent susținuți de patronul echipei Ion Burea, - a declarat pentru nimoreni.md antrenorul echipei «Avîntul», Nimoreni, Vasile Arlet. Necesită de menționat și alt fapt: echipa «Avîntul», Nimoreni, învingând în finala mică la Cupa Moldovei Fotbal pe plajă cu scorul de 5:2 formația CS Grătiești, s-a plasat pe locul III.

În planurile sale de viitor pentru dezvoltarea durabilă a satului de baștină, primarul Andrei Covali se bazează pe continuarea studiilor la Academie, pe îmbinarea teoriei cu practica, pe implicarea nemijlocită a cetățenilor în luarea deciziilor și implementarea acelor proiecte de care comunitatea are nevoie cel mai mult în ziua de azi. Ceea ce rezultă într-o renovare permanentă a satului Nimoreni cu o alta imagine, se simte mândria și dorința de a trai in acest sat pitoresc, înconjurat de lacuri și câmpii, frumoase, cu oameni gospodari și buni la suflet. 

Valeriu TURTA ziarist sportiv