Примэрия села Ниморень

Примэрия села Ниморень и почтовое отделение

Село Ниморены

Село Ниморены - один из крупных бессарабских населённых пунктов

Гимназия

Гимназия им.Митрополита Гурие Гросу села Ниморены

Бюст Митрополита Гурие Гросу.

Бюст Митрополита Гурие Гросу. Бюст был вырезан скульптором Аркадием Гамко из Суручень.

Frontpage Slideshow | Copyright © 2006-2011 JoomlaWorks Ltd.
Back To Top

«AVÂNTUL», NIMORENI – DEȚINĂTOAREA SUPERCUPEI

Echipa «Avântul», Nimoreni, deținătoarea Cupei Moldovei la Fotbal pe plajă din anul 2017, a mai cucerit un trofeu prestigious – Supercupa Moldovei la Fotbal pe plajă.

Sâmbătă, 30 septembrie, curent, formația antrenată de Vasile Arlet, și patronată de omul de afaceri din Nimoreni Ion Burea, pe terenul de fotbal pe plajă din parcul Valea Morilor din Chișinău, s-a întâlnit cu echipa «Joker», Chișinău, campioana Moldovei din sezonul 2017.

A fost un meci destul de încordat cu multe faze frumoase de fotbal pe plajă. La finele celor trei reprise arbitrii fixează remiză – 4:4. Conform regulamentului se decurge la câte trei lovituri penalty. Mai bine s-au descurcat fotbaliștii de la «Avântul», care au marcat trei goluri, pe când adversarii doar o singură dată au trimis balonul în plasă (3:1). Așadar, scor final 7:5 în favoarea formației din Nimoreni. Echipa «Avăntul» a fost decorată de către conducerea Asociației de Fotbal pe plajă cu o Cupă frumoasă.

Ion Burea, patronul echipei «Avântul», Nimoreni: «Desigur suntem bucuroși cu toții de succesul echipei noastre. Anul acesta la Nimoreni am adus două cupe frumoase. Bravo băieților și antrenorului Vasile Arlet!».

Valeriu TURTA ziarist sportiv