Примэрия села Ниморень

Примэрия села Ниморень и почтовое отделение

Село Ниморены

Село Ниморены - один из крупных бессарабских населённых пунктов

Гимназия

Гимназия им.Митрополита Гурие Гросу села Ниморены

Бюст Митрополита Гурие Гросу.

Бюст Митрополита Гурие Гросу. Бюст был вырезан скульптором Аркадием Гамко из Суручень.

Frontpage Slideshow | Copyright © 2006-2011 JoomlaWorks Ltd.
Back To Top

«Avântul» dorește să cucerească Cupa

Echipa «Avântul», Nimoreni, a mai obținut o victorie în competițiile Cupei de iarnă la fotbal a Federației Moldovenești de Fotbal, și cu 9 puncte acumulate s-a clasat în fruntea clasamentului.

Duminica trecută, 18 februarie, la Complexul sportiv JOMA ARENA din sectoul Buiucani s-au disputat meciurile etapei a IV-a din cadrul Cupei de iarnă la fotbal între echipele de veterani. Formația «Avântul», Nimoreni a obținut victoria cu 6:5 în fața echipei «Classic», Chișinau. La echipa din Nimoreni 4 goluri a marcat Marcel Reșitco, Alexandru Popovici și Alexei Savinov. Necesită de remarcat și jocul bun al mijlocașului Vitalie Lungu, fundașilor Vasile Arlet, Lilian Popescu și a portarului Sergiu Frunză.

Victor Neaga, fost jucător al echipei «Avântul»: «A fost un meci destul de încordat, însă băieții noștri au jucat disciplinat, obținând o victorie importantă».

Gheorghe Olaru, fondatorul echipei de fotbal «Avântul» din Nimoreni prin anii 70: «Adevărat a fost un meci cu multe faze de goluri. Echipa noastră și-a pus obectivul și anul acesta să cucerească Cupa FMF printre veterani».

Tot în acea zi s-a jucat meciul «Codru», Orhei – «Stels», Chișinău, care sa încheiat cu victoria 4:3 pentru echipa din Orhei.

Dumunica viitoare, 25 februarie, echipa Avântul, Nimoreni va juca cu Codru, Orhei, iar echipa «Moldpres» va juca cu «Stels».

Valeriu TURTA, ziarist sportiv