Примэрия села Ниморень

Примэрия села Ниморень и почтовое отделение

Село Ниморены

Село Ниморены - один из крупных бессарабских населённых пунктов

Гимназия

Гимназия им.Митрополита Гурие Гросу села Ниморены

Бюст Митрополита Гурие Гросу.

Бюст Митрополита Гурие Гросу. Бюст был вырезан скульптором Аркадием Гамко из Суручень.

Frontpage Slideshow | Copyright © 2006-2011 JoomlaWorks Ltd.
Back To Top

«Avântul» din nou cucerește Cupa FMF de iarnă

Echipa «Avântul», Nimoreni, a devenit a treia oară deținătoarea Cupei FMF de iarnă – 2018, a turneului de fotbal între veterani, organizat de Asociația veteranilor de fotbal cu suportul Federației Moldovenești de Fotbal (FMF).

Duminică, 11 martie, pe terenul de fotbal cu acoperire artificială de la Complexul sportiv JOMA ARENA din sectorul Buiucani, municipiul Chișinău, s-au disputat ultimile două meciuri ale turneului de iarnă între veterani. Pentru locul III au concurat echipele «Moldpresa» și «Сlassik», Chișinău. După două reprize încordate arbitrii Vasile Dabija și Nicolae Stuleni fixează scorul final 3:2 pentru «Moldpresa».

Apoi a avut loc finala între echipele «Avântul», Nimoreni și «Codru», Orhei. Echipa din Nimoreni joacă agresiv și marchează un gol după altul. Alexei Savicev, Alexandru Popovici, Sergei Pogreban, Valeriu Catană și Marcel Reșitco (2 goluri) bat în poarta adversarilor 6 goluri. Scor final 6:0 pentru «Avântul».

A urmat ceremonia de decorare. Pavel Cebanu, președintele FMF și Anatol Teslev, veteran al fotbalului moldovenesc, au decorat echipele «Avântul», Nimoreni, «Codru», Orhei și «Moldpresa» cu Cupe frumoase, dorindu-le noi succese pe viitor. Iulian Popescul, fundașul echipei «Avântul», Nimoreni, a fost apreciat cel mai bun fotbalist al turneului, fiind decorat cu un suvenir original.

Valeriu TURTA, ziarist sportiv