Примэрия села Ниморень

Примэрия села Ниморень и почтовое отделение

Село Ниморены

Село Ниморены - один из крупных бессарабских населённых пунктов

Гимназия

Гимназия им.Митрополита Гурие Гросу села Ниморены

Бюст Митрополита Гурие Гросу.

Бюст Митрополита Гурие Гросу. Бюст был вырезан скульптором Аркадием Гамко из Суручень.

Frontpage Slideshow | Copyright © 2006-2011 JoomlaWorks Ltd.
Back To Top

AVÂNTUL DECORAT CU O CUPĂ ORIGINALĂ

Echipa «Avântul», Nimoreni, la Turneul final de mini-fotbal între veterani, organizat de Asociația Raională de Fotbal Ialoveni a ocupat locul II și a fost decorată cu o Diplomă de gr.II, o Cupă originală și premie bănească de 2300 lei.

Sâmbătă, 31 martie, pe terenul de minifotbal cu acoperire artificială de la Liceul Teotetic «Petre Ștefănucă» din Ialoveni echipele de veterani din Mileștii Mici, Ialoveni, Nimoreni și Bardar au jucat în stadia finală. Lilian Carmanu, noul președinte al raionului Ialoveni, ales de Consiliul Raional Ialoveni vineri, 30 martie, și Eugeniu Andronachi, secretarul general al ARF Ialoveni, au salutat echipele participante la turneul de mini-fotbal, dorindule succese în competiți.

Arbitrii FMF Iulian Galamida și Iurie Melnic înainte de competiții le-au lămurit participanților la turneu regulile de joc în mini-fotbal. Apoi s-a dat startul primului meci între echipele Nimoreni și Ialoveni. După 2 reprize a câte 15 minute s-a fluerat scorul final – 1:1.

A urmat partida între echipele Mileștii Mici și Bardar. Scor final 3:0 pentru mileșteni. În meciul trei echipa Ialoveni bate formația Bardar cu 3:1, după ce a urmat duelul între echipele Mileștii Mici – Nimoreni (5:1). În cel de al cincelea meci echipa Mileștii Mici bate echipa Ialoveni cu 1:0 și se plasează pe locul I. În cel de al șaselea meci formația Nimoreni reușește să învingă echipa Bardar și ocupă locul II în turneu.

A urmat ceremonia de premiere. Victor Istratiev, vicepreședintelee raionului Ialoveni, Efim Agrici, președintele ARF Ialoveni și Eugeniu Andronachi, secretarul general al ARF Ialoveni au înmânat echipelor de veterani Mileștii Mici, Nimoreni, Bardar și Ialoveni Diplome, Cupe originale și premii bănești.

Valeriu TURTA, ziarist sportiv