Примэрия села Ниморень

Примэрия села Ниморень и почтовое отделение

Село Ниморены

Село Ниморены - один из крупных бессарабских населённых пунктов

Гимназия

Гимназия им.Митрополита Гурие Гросу села Ниморены

Бюст Митрополита Гурие Гросу.

Бюст Митрополита Гурие Гросу. Бюст был вырезан скульптором Аркадием Гамко из Суручень.

Frontpage Slideshow | Copyright © 2006-2011 JoomlaWorks Ltd.
Back To Top

Fetele de la Noroc mai au nevoie de puțin Noroc

Echipa de fotbal «Noroc», Nimoreni, a pierdut câteva șanse de noroc pentru a egala scorul din cadrul Cupei Republicii Moldova la fotbal feminin, ½ finală, în fața echipei «Narta - ȘS Drăsliceni». Însă fetele de la Nimoreni mai au o șansă de a continua lupta pentru principalul trofeu în meciul retur, care va avea loc în luna mai.

Primul meci s-a disputat miercuri, 18 aprilie, pe stadionul din Nimoreni. După ce echipele s-au salutat la centrul terenului, arbitrul Roman Gitari și cele două tușiere Maria Tonu și Ana Cibotaru au dat start meciului.

Prima repriză a fost destul de încordată. Atacantele de la echipa din Nimoreni își căutau norocul în careul adversarilor. La un moment cineva trimite balonul în poartă, însă tușiera Ana Cibotaru fixează ofsaid și golul se anulează.

În repriza a doua fotbalistele de la «Narta» într-un contratac reușesc să bată un gol – 1:0. Sa evidențiat atacanta cu numărul 9 pe maiou Doina Ciobanu. Fetele de la «Noroc» tot mai insistent atacă porțile adversarilor, încercând să egaleze scorul. Însă nu a fost să fie. După ce timpul meciului s-a scurs, a răsunat fluierul arbitrului, care fixează victoria echipei «Narta», Drăslicani, сu 1:0.

Pentru fetele de la echipa «Noroc» nu e nimic pierdut. Pe data de 9 mai, tot pe terenul de la Nimoreni, se va disputa meciul retur din cadrul Cupei Moldovei la fotbal feminin. Cine va birui va trece în finală.

Un alt meci, din cadrul semifinalei Cupei Moldova la fotbal feminin, s-a disputat miercuri, 18 aprilie, la Anenii Noi. Echipa locală «Agarista SȘ Anenii Noi» a învins formația feminină «Alga», Tiraspol cu 2:1.

Valeriu TURTA, ziarist sportiv