Примэрия села Ниморень

Примэрия села Ниморень и почтовое отделение

Село Ниморены

Село Ниморены - один из крупных бессарабских населённых пунктов

Гимназия

Гимназия им.Митрополита Гурие Гросу села Ниморены

Бюст Митрополита Гурие Гросу.

Бюст Митрополита Гурие Гросу. Бюст был вырезан скульптором Аркадием Гамко из Суручень.

Frontpage Slideshow | Copyright © 2006-2011 JoomlaWorks Ltd.
Back To Top

Fetelor de la «Noroc» nu le-a ajuns puțin noroc

Duminică, 3 iunie, curent, la Chișinău s-a disputat meciul final al Cupei Moldovei la fotbal feminin, ediția 2017-2018 între echipele «Agarista-ȘS Anenii Noi» și «Noroc», Nimoreni, raionul Ialoveni.

Fetele de la echipa «Noroc» nu au dispus de puțin noroc pentru a cuceri trofeul principal al Federației Moldovenești de Fotbal, fiind învinse de echipa «Agarista –ȘS Anenii Noi» сu 2:1.

După ce adversarile din Anenii Noi au marcat 2 goluri (Ludmila Caraman, min. 12) apoi și Tatiana Chergheligiu în minutul 78, atacanta formației «Noroc», Nimoreni, în minutul 90 din penalty bate un gol – 1:2. După meci fetele echipei «Noroc», au fost decorate de Federația Moldovenească de Fotbal cu medalii și o Diplomă de gradul II.

«Echipa noastră e foarte tânără și are încă mult de a munci pentru a arăta un fotbal feminin frumos. Și totuși ași vrea să menționez că fetele astăzi au luptat mult pe teren, însă în unele momente au comis și greșeli. Nu e nimic strașnic, noi v-om analiza meciul de astăzi și v-om face concluziile necesare.», a declarat la sfârțitul meciului Alina Burduh, antrenorul principal al echipei feminine «Noroc», Nimoreni.

Valeriu TURTA, ziarist sportiv