Примэрия села Ниморень

Примэрия села Ниморень и почтовое отделение

Село Ниморены

Село Ниморены - один из крупных бессарабских населённых пунктов

Гимназия

Гимназия им.Митрополита Гурие Гросу села Ниморены

Бюст Митрополита Гурие Гросу.

Бюст Митрополита Гурие Гросу. Бюст был вырезан скульптором Аркадием Гамко из Суручень.

Frontpage Slideshow | Copyright © 2006-2011 JoomlaWorks Ltd.
Back To Top

Avântul» mai obține o victorie

Echipa Avântul, Nimoreni, a mai obținut o victorie importantă în Campionatul Republicii Moldovei între veterani și s-a plasat pe primul loc în clasament.

Joi, 7 iunie, curent, pe sadionul satului Nimoreni echipa locală Avântul a jucat meciul etapei a V-a din Campionatul Moldovei cu formația Classic, Chișinău. Necesită de menționat că veteraii de la Avântul au făcut un joc frumos de fotbal, cu multe goluri marcate în poarta adversarilor. După fluerul arbitrului în teren Valeriu Minciună, ajutat de tușierii Tudor Bologa și Adrian Spânu, fotbaliștii echipei nimorenene pornesc un atac-fulger pe aripa stângă a terenului. Ajuns în careul adversarilor, atacantul iute de picior Alexandru Popovici pasează precis lui Sergiu Pogreban care trimite balonul în poartă – 1:0. Apoi au mai urmat două goluri. Fundașul echipei Avântul Lilian Popescu fuge iute în linia de atac și, primind pasa precisă de la Alexandru Popovici, șutează pe poartă – 2:0. După câteva minute de joc un alt atacant iute de picior Veaceslav Untilă majorează scorul – 3:0. Cu câteva minute până la sfârșitul reprizei întâi Sergiu Pogreban mai bate un gol adversarilor și scorul devine de 4:0.

În repriza a doua la cele trei goluri marcate de Ruslan Istrati din penalty și Alexandru Popovici (2 goluri), fotbaliștii echipei Classic au reușit să bată 2 goluri. Scor final – 7:2 pentru Avântul, Nimoreni. Așadar Avântul obține a treia victorie și cu un golaveraj de 23:6 se plasează pe prima poziție din clasament.

Valeriu TURTA, ziarist sportiv