Примэрия села Ниморень

Примэрия села Ниморень и почтовое отделение

Село Ниморены

Село Ниморены - один из крупных бессарабских населённых пунктов

Гимназия

Гимназия им.Митрополита Гурие Гросу села Ниморены

Бюст Митрополита Гурие Гросу.

Бюст Митрополита Гурие Гросу. Бюст был вырезан скульптором Аркадием Гамко из Суручень.

Frontpage Slideshow | Copyright © 2006-2011 JoomlaWorks Ltd.
Back To Top

Echipa «Avântul» suferă o înfrângere

Echipa nimoreneană «Avântul» a pierdut meciul jucat în deplasare din etapa a VI-a și a coborât pe locul 2 în clasamentul Campionatului republican la fotbal între veterani, sezonul 2018.

Joi, 14 iunie, echipa «Avântul», Nimoreni, a jucat pe terenul Universității Tehnice din Moldova din Chișinău cu formația locală «Geotermal». Meciul, arbitrat de Roman Jitari, a fost pierdut dramatic cu 1:5. Echipa «Avântul» a început bine jocul, deschizănd scorul prin golul marcat de atacantul iute de picior Sergiu Pogreban – 1:0. Fotbaliștii echipei «Geotermal» în componența căreia jucau cunoscuții fotbaliști profesioniști, foști membri ai selecționatei Moldovei: Sergiu Epureanu, Viorel Frunză, Sergiu Secu, Ion Testimițanu, în scurt timp reușesc să egaleze scorul – 1:1.

În repriza a doua jucătorii echipei nimorenene au încercat să marcheze, însă nu a fost să fie. Cei de la «Geotermal» joacă mai bine și reușesc să mai bată încă 4 goluri. A răsunat fluerul arbitrului, care constatează scorul final de 5:1 în favoarea echipei «Geotermal». Așadar formația «Geotermal», acumulând 13 puncte, urcă pe primul loc în clasament, iar «Avântul» cu 9 puncte acumulate, coboară pe locul 2.

Formația din Nimoreni mai are de jucat două meciuri-restanță cu echipele «Viișoara», Speia și «Poliproject», Chișinău.

Valeriu TURTA, ziarist sportiv