Примэрия села Ниморень

Примэрия села Ниморень и почтовое отделение

Село Ниморены

Село Ниморены - один из крупных бессарабских населённых пунктов

Гимназия

Гимназия им.Митрополита Гурие Гросу села Ниморены

Бюст Митрополита Гурие Гросу.

Бюст Митрополита Гурие Гросу. Бюст был вырезан скульптором Аркадием Гамко из Суручень.

Frontpage Slideshow | Copyright © 2006-2011 JoomlaWorks Ltd.
Back To Top

«NOROC», Nimoreni a trecut în finală

Echipa feminină «Noroc», Nimoreni, în meciul decesiv din returul semifinalei Cupei Moldovei, a obținut o remiză importantă, care i-a permis să treacă în finală și să se lupte pentru trofeul principal.

Meciul retur cu echipa «Real-Succes», Chișinău, s-a disputat pe terenul cu acoperire artificială din sectorul Buiucani, municipiul Chișinău. Amintim că în primul meci ½ de finală a Cupei Moldovei la fotbal feminin, care s-a disputat la Nimoreni, echipele au jucat la egal 0:0. Acum, când fetele de la echipa «Noroc» trebuiau numaidecât să bată goluri adversarilor (fiind-că un gol marcat pe terenul adversarilor se aprecia ca 2 goluri), chiar dacă adversarele reușea să egaleze (1:1, 2:2 ș. a. m. d.)

Primele deschid scorul fetele de la «Real-Succes» - 1:0. Peste puțin timp atacanta echipei «Noroc» Anisia Său reușește să egaleze – 1:1. În repriza a doua arbitrul confirmă penalty în poarta echipei din Nimoreni. Și aici și-a arătat maestria portara formației «Noroc» Daniela Cuțuruba, care reușește cu cinste să-și apere poarta. Scorul nu se schimbă! Peste câteva minute de joc, gazdele din nou marchează – 2:1. Cu 5 minute până la sfârșitul meciului Anisia Său reușește să egaleze – 2:2. Remiza obținută pe terenul adversarilor a permis echipei «Noroc», Nimoreni să treacă în finală.

După cum ne-a informat Alina Stețenco, antrenoarea echipei «Noroc», finala se va disputa cu formația «Agarista», Anenii Noi în a doua jumătate a lunii mai. Deci rămâne să le dorim fetelor din Nimoreni baftă!

Valeriu TURTA, ziarist sportiv

____________________________________________________________________________