Примэрия села Ниморень

Примэрия села Ниморень и почтовое отделение

Село Ниморены

Село Ниморены - один из крупных бессарабских населённых пунктов

Гимназия

Гимназия им.Митрополита Гурие Гросу села Ниморены

Бюст Митрополита Гурие Гросу.

Бюст Митрополита Гурие Гросу. Бюст был вырезан скульптором Аркадием Гамко из Суручень.

Frontpage Slideshow | Copyright © 2006-2011 JoomlaWorks Ltd.
Back To Top

Fetele de la «NOROC» au început cu brio

Sâmbătă, 7 septembrie, pe stadionul din Nimoreni au fost jucate meciurile I-ei etape din cadrul Campionatului Moldovei la Fotbal feminin 2019/2020, care au adus primele bucurii suporterilor echipelor de fete localnice «Noroc».

La ora 12.00 tinerele arbitre a FMF Doina Mafteuța ajutată de tușierele Diana Popov și Ana Mardari, au invitat la centrul terenului de joc echipele de fete CS «Noroc», Nimoreni (U-15) și FC «Narta-ȘS Drăsliceni» (U-15), raionul Criuleni. Cu scorul de 2:0 au învins gazdele. Golurile au fost marcate de Adalina Cojocari (Nr.7) și Victoria Mămăligă (Nr.18).

La ora 13.30 pe acelaș teren au ieșit echipele CS «Noroc» (U-17) și FC «Narta-ȘS Drăsliceni» (U-17). Fetele de vârsta până la 17 ani au demonstrat un fotbal mai spectaculos cu multe faze de gol. În prima repriză echipa de la Drăsliceni a fost mai bună, câștigând cu 2:0. Golurile au fost marcate de atacantele Arina Bârca și Elena Jelea.

În repriza a doua fetele de la Nimoreni sau mobilizat, reușind să înscrie un gol frumos de Natalina Badiceanu 1:2. Fotbalistele de la Narta mai bat un gol – 3:1. După aceasta Daniela Cuturuba trimite balonul în plasă, după o lovotură de colț - 2:3. Cu câteva ninute până la sfârșitul meciului atacanta echipei «Noroc» Daniela Burlacu egalează scorul – 3:3.

Duminică, 8 septembrie, la Nimoreni sa mai disputat un meci. Au jucat echipele senioare «Noroc» și «Maximum», Cahul. Scor final 2:2. Duminica viitoare, 15 septembrie, echipa din Nimoreni va juca în deplasare la Anenii Noi cu campioana sezonului trecut «Agarista-ȘS Anenii Noi».

Valeriu TURTA, journalist