Back To Top

Материалы

Echipele din Nimoreni “Avântul” si „Burmocan” in campionatul de iarna 2017

Duminică, 15 ianuarie, a demarat campionatul de iarnă între veterani la fotbal. Localitatea Nimoreni din raionul Ialoveni în competiții e prezentată de 2 echipe – «Avântul», deținătoarea Cupei 2016 și «Burmocan», susținută de omul de afaceri Ion Burea.

Primii pe terenul cu acoperire artificială de la Clubul de Copii și Tineret din sectorul Buiucani, municipiul Chișinău au apărut echipele «Burmocan», Nimoreni și «AF-1», Chișinău. Fotbaliștii echipei nimorenene joacă frumos, atacând porțile adversarilor din orice poziție. După două reprize a câte 35 minute, arbitrii fixează scorul final 12:6 în favoarea formației «Burmocan», Nimoreni. Apoi au jucat echipele FC Cojușna și FC Grătiești. Fotbaliștii din Cojușna, perzând 2:3, reușesc să răstoarne scorul. La început ei egalează 3:3, apoi cu câteva minute până la finele meciului mai bat un gol – 4:3.

În meciul al treilea s-au duelat echipele de veterani «Avântul», Nimoreni și «Codru», Orhei. Meciul a fost destul de dramatic pentru nimoreneni. Prima repriză după golurile marcate de Veaceslav Untilă și Marcel Reșitco, care au marcat câte 2 goluri fiecare, sa terminat cu 4:2 în favoarea formației «Avântul». În repriza a doua situația de pe terenul de fotbal s-a schimbat contrar. Fotbaliștii din Orhei tot mai des crează situații periculoase la porțile apărate de Sergiu Frunză. La început ei reușesc să egaleze scorul 4:4, apoi mai bat unul după altul încă 6 goluri, scăpând în poarta sa un gol. Răsună fluerul final al arbitrului Nicolae Stuleni, care fixează scorul de 10:5 în favoarea formației «Codru», Orhei. Așadar echipa «Avântul», Nimoreni a început competițiile de fotbal Turneul « din Nimoreni Cupa de Iarnă 2017» cu stângul.

Duminică, 22 ianuarie, echipele «Burmocan» și «Avântul» din Nimoreni se vor duela între ele. 

Valeriu TURTA, ziarist sportiv