Back To Top

Материалы

«Avântul» la un antrenament de primavară

După o pauză de iarnă, echipa «Avântul»Nimoreni, a început pregătirile de Campionatul Moldovei între veterani a. 2017 cu antrenament de primavară la Turneul de mini-fotbal, care s-a desfășurat la Pojăreni.

Primele pe noul teren de mini-fotbal au apărut echipele de veterani Mileștii Mici și Ruseștii Noi, care s-a sfârșit cu scorul de 3:4. Apoi au jucat echipele de veterani «Avântul»Nimoreni și Ruseștii Noi, care s-a sfârșit cu înfrângere pentru nimoreneni. A urmat meciul «Avântul» cu echipa din Mileștii Mici, care din păcate nu a fost cu succes pentru fotbaliștii din Nimoreni. Necesită însă de menționat că veteranii echipei «Avântul» Iurie Cojocaru, Mihai Moisei, Andrei Eremia, Ion Birsan, Anatol Chicerman, Sergiu Frunză și capitanul echipei Eduard Munteanu (părintele Serafim) au demonstrat un fotbal frumos cu multă străduință și faze de atac la poartă.

Pârintele Serafim, capitanul echipei «Avântul», Nimoreni: «După o pauză de iarnă, echipa noastră a început pregătirile de Campionatul Moldovei, sezonul 2017. De sigur la început e greu să te incluzi în ritmul jocului. Nu contează scorul. Principalul e că băieții s-au antrenat și au început pregătirile de noul sezon de fotbal. După sărbătorile de Paști fotbalul mare v-a reveni la Nimoreni». Mihai Moisei, patronul echipei feminine «Noroc», Nimoreni, ne-a informat că echipa de fete (U-16) din localitate în ultima etapă a Campionatului Moldovei Fotbal Feminin 2016-2017, a învins echipa feminină «Real Succes», Chișinău. Pe 14 aprilie la Nimoreni se v-a disputa meciul între echipele junioare (U-16) «Noroc», Nimoreni și «Narta», Drăsliceni. 

Valeriu TURTA, ziarist sportiv