Back To Top

Детский сад

Grădiniţa de copii BUTUCEL satul Nimoreni raionul Ialoveni

Grădiniţa este situată in 2 clădiri, construite în anii 1976 şi 1986. Ambele construcţii sau acomodat sub grădiniţă provizoriu, ca în viitorul apropiat să se construiască pentru copiii de la Nimoreni o grădiniţă cu proiect de grădiniţă. Dar a rămas grădiniţa cu proiect de grădiniţă într-o poveste lungă şi frumoasă.

Pe parcursul anilor 1990-2019, ambele clădiri au fost supuse modificărilor atît la interior, cît şi la exterior, avind astăzi o imagine drăguţă şi plăcută.

Capacitatea instituţiei e de 75 de locuri, dar frecventiază instituţia 98 de copii.

Colectivul grădiniţei este format din 20 salariaţi şi este condus de d-a Gindea Carolina .

Pe parcursul acestor ani, am avut mai multe scopuri. Dar unul, care m-a dominat, a fost, crearea condiţiilor de trai a copiilor în această instituţie, şi crearea unei baze materiale.

Impreună cu colectivul avem multe realizări, atît in amenajarea instituţiei cît şi în organizarea procesului instructiv educativ

Un factor important în dezvoltarea bazei materiale a instituţiei, amenajare este parteneriatul dintre administraţia instituţiei şi părinţi. De acea, ţin mult să mulţumesc părinţilor pentru aportul adus pentru dezvoltarea acestei instituţii.